Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Vuosihuolto

Auton vuosihuolto ylläpitää auton kuntoa

Auton vuosihuolto on erinomainen huolto hieman iäkkäämmille tai paljon ajetuille autoille, jotka ovat jo ohittaneet takuuajan tai autoille joista halutaan pitää hyvää huolta. Takuunalaisille autoille suosittelemme määräaikaishuoltoa, jonka huoltokohteet auton valmistaja on määrittänyt. Auton takuun säilyminen vaatii valmistajan määrittämän määräaikaishuolto-ohjelman toteuttamisen.

vuosihuolto-helsinki

RJV autohuollon vuosihuolto on kattava paketti, johon kuuluu auton toimivuuteen liittyviä tarkastuksia sekä huoltotoimenpiteitä.

Auton vuosihuoltoon kuuluu aina moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto sekä sisältää auton eri kohteiden tarkastuksen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Samassa yhteydessä voidaan vaihtaa myös sisätilan raitisilmasuodatin.

RJV Autohuolto kuuluu Suomen suurimpaan Fixus -autohuoltoketjuun ja huolto- ja korjausohjelmamme käyttävät autonvalmistajien automerkkikohtaisia huolto-ohjelmia. Vuosihuollon yhteydessä voimme käyttää autosi myös haluttaessa katsastuksessa tai suorittaa myös muita huoltotoimenpiteitä, kuten ilmastointihuolto.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja ohjelmistopäivitykset vuosihuollon yhteydessä

Myös sähköisten huoltokirjojen käyttö onnistuu RJV Autohuollossa. Käytännössä autokohtaisesti tarvittavat merkinnät tehdään autonvalmistajien portaalin sähköisiin huoltokirjohin. Autojen ohjelmapäivitykset voidaan suorittaa ottamalla yhteys autonvalmistajan portaaliin esimerkiksi PassThru -toiminnon avulla, joka mahdollistaa automallikohtaisten ohjelmapäivitysten suorittamisen autoon. Ohjelmapäivityksissä voi olla esimerkiksi virheiden korjausta, turvallisuuteen, taloudellisuuteen tai mukavuuteen vaikuttavia ohjelman muutoksia.