Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

RJV – Reilu ja vastuullinen

RJV Autohuolto Oy perustettiin vuonna 2007. Sitä ennen Risto Jumppasen perustama korjaamo oli toiminut vuosina 1996-2007 nimellä RJV-Auto & Konehuolto Oy. Herttoniemen RJV Autohuollon toiminnan käynnistimme joulukuussa 2008. Fixus-ketjuun liityimme heti seuraava vuonna.

Uusi korjaamo sai heti hyvän vastaanoton. Ensimmäisen toimintavuoden jälkeen työllistimme itseni lisäksi jo kolme ammattilaista. Nykyisin palvelemme asiakkaita 13 ammattilaisen voimin.

Hyvä huoltokorjaamo on mielestämme sellainen, jossa asiakaspalvelu on ykkösasia.

Pidämme kiinni lupauksistamme. Meille on kunnia-asia, että tilamme ovat siistit ja homma toimii. Hinnan ja laadun suhteen pitää olla hyvä.Tässä olemme onnistuneet ilmeisen hyvin, sillä meillä on paljon pitkiä asiakassuhteita. Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme.

Vuonna 2015 myös Espoon RJV Autohuollon toiminta siirrettiin Herttoniemeen. Iloksemme olemme huomanneet, että espoolaiset asiakkaat ajavat nyt pitkänkin matkan takaa meille Herttoniemeen huoltoon, koska täällä toimivat ne tutut ja luotettavat henkilöt.

Suuri osa henkilöstöstämme onkin ollut mukana jo toiminnan alkuvuosista lähtien. Asiakaspalvelu toimii mielestämme parhaiten silloin, kun on hyvä työilmapiiri ja ydinporukka pysyy pitkälti samana.

Asiakaspalvelua vankalla autoalan kokemuksella

Oman tieni autokorjaamoyrittäjäksi voi sanoa alkaneen jo kouluvuosina. Mopot ja pienkoneet kiinnostivat ja niiden parissa tuli maalla vietettyä aikaa. Isäni oli peltiseppä, ja omassa hallissamme sain touhuta mopojen, pienkoneiden ja autojen kanssa.

Autopuolen koulutuksen ja armeijan jälkeen aloitin mekaanikon työt Bilian merkkikorjaamossa Volvojen ja Renaultien parissa. Tehtävänimikkeinä olivat esimerkiksi omamekaanikko, pikahuoltomekaanikko ja palveluautomekaanikko.

Kymmenen vuoden merkkikorjaamokokemuksen jälkeen siirryin RJV Autohuollon yrittäjäksi tänne Herttoniemeen.

Nyt olen toiminut alalla jo yli 20 vuotta. On ollut mukava huomata, että missään vaiheessa autoala ei ole jämähtänyt paikoilleen. Koko ajan saa ja pitää opetella uutta. Viime vuosina autojen päästöarvot ovat kiristyneet ja tarkentuneet entisestään. Erilaisten hybridien ja täyssähköautojen määrä kasvaa.

On hyvä, että kehitys jatkuu ja siksi pidämme ammattitaitomme ajan hermolla. Kouluttaudumme jatkuvasti sekä polttomoottoriautojen, hybridien että täyssähköautoautojen tekniikkaa silmällä pitäen. Fixus-korjaamoiden yhteistyö, tiedon jakaminen ja koulutukset varmistavat, että kaikille automalleille on jatkossakin riippumaton korjaamoketjuvaihtoehto.

Itse pidän omia asentajan taitojani yllä myös toimimalla vapaa-aikanani Top Fuel -kuninkuusluokan kiihdytysautojen parissa huoltomekaanikkona.

Tervetuloa asiantuntevaan RJV Autohuoltoon!

Terveisin


Tero Kolunsarka, RJV Autohuollon yrittäjä

Google arviot

  4 star review  Kohteeseen on helppo mennä. Ajan saa nopeesti. Tähän asti korjanneet/huoltaneet minulta Volvo S60 ja Hiace pakua. Hyvä palvelu ja ongelmat ratkenneet yhdellä kertaa . Kohteessa Fixus varaosa palvelu joka varmasti nopeuttaa toimintaa.

  thumb Aku William
  7.12.2021

  5 star review  Täältä saa aina nopeaa ja hyvää palvelua, eikä huollot ole hinnoilla pilattu!

  thumb Amy Albrecht
  27.2.2021

  5 star review  Katsastuspaketti toimiva. Hyvä huolto.

  thumb Ritva Kanerva
  25.3.2021