Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Hybridiautojen huolto | Helsinki

Hybridiauton huolto ja korjaukset suoritetaan RJV autohuollossa autotehtaiden suunnitteleman määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti.

Hybridiauton määräaikaishuolto on auton seuraava valmistajan laatima huolto-ohjelma. Auton tekniikka kestää pidempään ja toimii luotettavammin, kun sitä huolletaan säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti.

Hybridiautojen määräaikaishuolto-ohjelmat ovat usein samanlaisia kuin vastaavissa bensiinimalleissa. Määräaikaishuolloissa tehtävä hybridiakkutesti on käytännössä ainoa merkittävä lisä hybridiautojen huolto-ohjelmaan. Muuten hybridimalleissa huoltokohteita voi olla jopa hieman vähemmän kuin autoissa, joissa on perinteistä tekniikkaa.

Hybridiautojen korkeajännitejärjestelmien johdosta täytyy huolto ja korjaustöissä ottaa huomioon sähköturvallisuuslainsäädäntö. RJV autohuollon ammattitaitoisella henkilökunnalla on sähkö- ja hybridiautojen huoltoon tarvittava koulutus sekä viranomaisluvat.

Hybridiautojen määräaikaishuolto -ohjelmat vaihtelevat merkeittäin ja malleittain

RJV Autohuollossa huollot ja korjaukset sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Käytämme hybridiautojen huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkkivaraosia sekä tarvike- ja vaihto-osia. Meiltä saat aina kustannusarvion ja tiedon hybridiautosi kunnosta ja korjaustarpeista.

RJV Autohuolto kuuluu Suomen suurimpaan Fixus -autohuoltoketjuun ja huolto- ja korjausohjelmamme käyttävät autonvalmistajien automerkkikohtaisia huolto-ohjelmia. Määräaikaishuollon yhteydessä voimme käyttää autosi myös haluttaessa katsastuksessa tai suorittaa myös muita huoltotoimenpiteitä, kuten ilmastointihuolto.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja ohjelmistopäivitykset hybridiauton määräaikaishuollon yhteydessä

Myös sähköisten huoltokirjojen käyttö onnistuu RJV Autohuollossa. Käytännössä autokohtaisesti tarvittavat merkinnät tehdään autonvalmistajien portaalin sähköisiin huoltokirjohin. Autojen ohjelmapäivitykset voidaan suorittaa ottamalla yhteys autonvalmistajan portaaliin esimerkiksi PassThru -toiminnon avulla, joka mahdollistaa automallikohtaisten ohjelmapäivitysten suorittamisen autoon. Ohjelmapäivityksissä voi olla esimerkiksi virheiden korjausta, turvallisuuteen, taloudellisuuteen tai mukavuuteen vaikuttavia ohjelman muutoksia.

Suorita uuden hybridiauton määräaikaishuolto RJV autohuollossa ja takuu säilyy

Auton takuu ei pakota omistajaa huollattamaan hybridiautoaan merkkikorjaamossa. EU-ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisesti auton takuu säilyy, kunhan määräaikaishuolto tehdään noudattaen autonvalmistajan merkin ja mallin mukaista huolto-ohjeistusta. Suomessa eräät autojen maahantuojat ovat määritelleet lisänä huolto-ohjelmaan vaadittavan Suomen olosuhteet. RJV Autohuollon kaasuautojen huolto- ja korjausohjelmissa on käytössä kaikkien valmistajien huolto-ohjelmat. Herttoniemen toimipisteessä on lisäksi lukuisia automerkkikohtaisia testauslaitteistoja ja -ohjelmia.

Jotta auton takuu jatkuisi katkeamattomana, huolto-osina on käytettävä alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Fixus-ketjussa käytetyistä alkuperäisistä tuotemerkeistä mainittakoon esimerkiksi Bosch, Hengst, Mahle, KYB, Continental, NGK ja Ferodo. Moottorin voiteluun korjaamoillamme on käytössä hyväksytysti laatuluokitetut voiteluaineet esimerkiksi Nesteeltä, Liqui Molylta ja Ardecalta.