Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Rengashotelli | Helsinki

RJV autohuolto tarjoaa kesä- ja talvirenkaiden kausisäilytyksen Herttoniemessä

Tuo renkaasi Herttoniemen RJV Autohuollon rengashotelliin. Vaihdamme ja säilömme sinun autosi renkaat korjaamolla oikeaoppisesti tasalämpöisessä, kuivassa ja vakuutetussa rengasvarastossamme. Renkaasi pysyvät parhaassa kunnossa, kun ne säilötään oikein, ja tämän parempaa säilytystapaa ei ole. Mikä parasta, renkaiden vaihto tai nouto onnistuu ketterästi, sillä renkaita ei tarvitse etukäteen siirrellä paikasta toiseen.

Renkaiden kausisäilytys Helsinki Herttoniemi

Kilpailykykyinen ja asiakasystävällinen hinnoittelu

Saat renkaidesi säilytyksen kilpailukykyiseen hintaan. Käytämme termiä “kilpailukykyinen”, koska olemme oikeasti tarkastaneet yleisen hintatason. Myös sellaisista paikoista, joiden renkaiden säilytyspalvelu ei ole yhtä kattava, ketterä ja selkeä. Selkeällä tarkoitamme hinnoittelusysteemiä, jossa sinun ei tarvitse selvitellä renkaidesi tuumakokoa ja arvailla hintaa, kunhan tiedät, ajatko pakettiautolla, kaupunkimaasturilla vai henkilöautolla.

Renkaiden kausisäilytys 6 kk: 90 €

Renkaiden vaihto kausisäilytyksen yhteydessä
– Henkilöautot: 29 €
– Pakettiautot ja maasturit: 35 €

Pelkkä renkaiden vaihto
– Henkilöautot: 39 €
– Pakettiautot ja maasturit: 49 €

Renkaiden huuhtelu ja tarkastus

Saat samaan hintaan renkaidesi painehuuhtelun ja kuntotarkastuksen. Aivan. Tarkastamme renkaasi ja ilmoitamme sinulle, mikäli renkaidesi kunnossa on mitään huomautettavaa. Helppoa, ja menee samalla hinnalla. Tiesitkö, että renkaista voimme huomata esimerkiksi ongelmat auton ohjauskulmissa? Vinot ohjauskulmat aiheuttavat renkaisiin epätasaista kulumista ja lyhentävät renkaiden käyttöikää.

Rengashotelli -palvelu lyhyesti

  • Renkaiden kausisäilytys Herttoniemessä
  • Renkaat säilytetään korjaamon yhteydessä tasalämpöisessä ja kuivassa tilassa
  • Renkaiden vaihto tai nouto onnistuu ajanvarauksella
  • Renkaiden painehuuhtelu ennen säilömistä
  • Renkaiden kuntotarkastus ennen allevaihtoa
  • Kilpailukykyinen ja selkeä hinnoittelu
  • Renkaiden asianmukainen säilytys

Muut autohuoltopalvelut

Voimme suorittaa renkaiden asennuksen yhteydessä autosi määräaikaishuollon sekä käyttää autosi myös haluttaessa katsastuksessa tai suorittaa myös muita huoltotoimenpiteitä, kuten ilmastointihuollon.