Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Jakohihnan vaihto

RJV Autohuolto vaihtaa jakohihnat autonvalmistajien määrittelemän vaihtovälisuosituksen mukaisti

Jakohihnan vaihto tulee suorittaa auton valmistajan määrittämän vaihtovälisuosituksen mukaisesti. Auton jakohihna on kuluva ja vaihdettavissa oleva osa, jolla on valmistajan määrittämä vaihtovälisuositus. Sen vaihtoväli autossa on tavallisesti 50 000–160 000 kilometriä, vaihtovälin voit tarkistaa auton käyttöohjeesta.

Jakohihnan vaihtoJakohihnan katkeaminen johtaa yleensä moottorin vaurioitumiseen. Jakohihnan ulkonäöstä ei aina voi päätellä hihnan oikeaa kuntoa ja ehjältäkin näyttävä hihna voi rikkoutua, jos hihnanvaihdosta ei huolehdita auton huolto-ohjelman mukaisesti.

RJV autohuollossa tehdään kaikkien auton elintärkeiden jakohihnojen ja muiden hihnojen vaihto- ja tarkistustyöt. Noudatamme autonvalmistajien suosituksia vaihtoväleissä.

Huolloissa ja korjauksissa käytämme laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkkivaraosia sekä tarvikeosia.

Tiesitkö?

  • Jakohihnalla on valmistajan määrittämä vaihtovälisuositus
  • Jakohihnan katkeaminen johtaa yleensä moottorin vaurioitumiseen
  • Vaihdamme jakohihnat autonvalmistajien huolto-ohjelmien ja ohjeiden mukaisesti

RJV Autohuolto kuuluu Suomen suurimpaan Fixus -autohuoltoketjuun ja huolto- ja korjausohjelmamme käyttävät autonvalmistajien automerkkikohtaisia huolto-ohjelmia. Auton korjaustoimenpiteiden yhteydessä voimme suorittaa myös määräaikaishuollon, käyttää autosi myös haluttaessa katsastuksessa tai suorittaa myös muita huoltotoimenpiteitä, kuten ilmastointihuolto.