Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Katsastuspalvelu

RJV Autohuolto huolehtii katsastuspalvelussa auton kunnon tarkastuksesta ja katsastuksessa käytöstä

Katsastuspalvelu sisältää auton tarkastuksen ja katsastuksessa käytön ja se kannattaa suorittaa auton vuosihuollon yhteydessä. Katsastuspalvelussa hoituvat auton määräaikaiskatsastukseen liittyvien tarkastuskohteiden ennakkotarkastukset. Palvelulla on tarkoitus kartoittaa ja halutessasi myös korjata ennakkoon mahdolliset viat, jotka johtaisivat auton hylkäämiseen tai jopa ajokieltoon katsastuksessa.

katsastuspalvelu-helsinki

Suoritettuamme auton tarkastuksen sekä korjattuamme tarkastuksessa mahdollisesti esiintyneet viat, hoidamme auton katsastuksen asiakkaan puolesta. Jos tarkastuksessa ilmenee katsastukseen vaikuttavia vikoja, käymme ne asiakkaan kanssa läpi ja korjaamme ne sovitusti ennen katsastusta.

Myös katsastuskäynti-palvelu on nykyaikaa. Voit huoletta jättää oman autosi katsastuskäynnin korjaamon hoidettavaksi palvelumaksua vastaan. Näin säästät aikaa ja mahdollisesti rahaakin muuhun Sinulle tärkeämpään. Palveluun on usein liitetty lisäksi myös maksullinen sijais- ja vuokra-autopalvelu. RJV Autohuollon tavoitteena on palvella asiakasta ja mahdollistaa liikkuminen auton pakollisten huolto-, korjaus- ja katsastustoimenpiteiden yhteydessä.

RJV Autohuolto kuuluu Suomen suurimpaan Fixus -autohuoltoketjuun ja huolto- ja korjausohjelmamme käyttävät autonvalmistajien automerkkikohtaisia huolto-ohjelmia. Määräaikaishuollon yhteydessä voimme käyttää autosi myös haluttaessa katsastuksessa tai suorittaa myös muita huoltotoimenpiteitä, kuten ilmastointihuolto.