Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Kaasuauton huolto | Helsinki

Kaasuauton huolto ja korjaukset suoritetaan RJV autohuollossa autotehtaiden suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti.

Kaasuauton määräaikaishuolto on auton seuraava valmistajan laatima huolto-ohjelma. Auton tekniikka kestää pidempään ja toimii luotettavammin, kun sitä huolletaan säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti. Kaasuautoissa on yleensä kiinteä öljynvaihtoväli, jolloin öljyt pitää vaihtaa 15000 km:n välein, kun vastaavassa bensiiniautossa öljynvaihtoväli on 30000 km. Toisaalta kaasuautoissa ei yleensä tarvitse käyttää kalliimpaa longlife -öljyä.

kaasuauton huolto helsinki

Kaasuauton määräaikaishuolto -ohjelmat vaihtelevat merkeittäin ja malleittain. RJV Autohuollossa huollot ja korjaukset sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Käytämme kaasuautojen huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäisiä vastaavia merkkivaraosia sekä tarvike- ja vaihto-osia. Meiltä saat aina kustannusarvion ja tiedon kaasuautosi kunnosta ja korjaustarpeista.

RJV Autohuolto kuuluu Suomen suurimpaan Fixus -autohuoltoketjuun ja huolto- ja korjausohjelmamme käyttävät autonvalmistajien automerkkikohtaisia huolto-ohjelmia. Määräaikaishuollon yhteydessä voimme käyttää autosi myös haluttaessa katsastuksessa tai suorittaa myös muita huoltotoimenpiteitä, kuten ilmastointihuolto.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja ohjelmistopäivitykset kaasuauton määräaikaishuollon yhteydessä

Myös sähköisten huoltokirjojen käyttö onnistuu RJV Autohuollossa. Käytännössä autokohtaisesti tarvittavat merkinnät tehdään autonvalmistajien portaalin sähköisiin huoltokirjohin. Autojen ohjelmapäivitykset voidaan suorittaa ottamalla yhteys autonvalmistajan portaaliin esimerkiksi PassThru -toiminnon avulla, joka mahdollistaa automallikohtaisten ohjelmapäivitysten suorittamisen autoon. Ohjelmapäivityksissä voi olla esimerkiksi virheiden korjausta, turvallisuuteen, taloudellisuuteen tai mukavuuteen vaikuttavia ohjelman muutoksia.

Suorita uuden kaasuauton määräaikaishuolto RJV autohuollossa ja takuu säilyy

Auton takuu ei pakota omistajaa huollattamaan kaasuautoaan merkkikorjaamossa. EU-ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisesti auton takuu säilyy, kunhan määräaikaishuolto tehdään noudattaen autonvalmistajan merkin ja mallin mukaista huolto-ohjeistusta. Suomessa eräät autojen maahantuojat ovat määritelleet lisänä huolto-ohjelmaan vaadittavan Suomen olosuhteet. RJV Autohuollon kaasuautojen huolto- ja korjausohjelmissa on käytössä kaikkien valmistajien huolto-ohjelmat. Herttoniemen toimipisteessä on lukuisia automerkkikohtaisia testauslaitteistoja ja -ohjelmia.

Jotta auton takuu jatkuisi katkeamattomana, huolto-osina on käytettävä alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Fixus-ketjussa käytetyistä alkuperäisistä tuotemerkeistä mainittakoon esimerkiksi Bosch, Hengst, Mahle, KYB, Continental, NGK ja Ferodo. Moottorin voiteluun korjaamoillamme on käytössä hyväksytysti laatuluokitetut voiteluaineet esimerkiksi Nesteeltä, Liqui Molylta ja Ardecalta.