Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Fiat huolto

Mikäli etsit osaavaa Fiat-huoltoa Helsingistä, niin tässähän tämä. Tervetuloa RJV Autohuoltoon Herttoniemen yritysalueelle. RJV on monimerkkikorjaamo, jossa italialainen autokauneus saadaan hyrräämään vankalla suomalaisella ammattitaidolla.

RJV:ltä saat kaikki työt pienistä huoltotoimenpiteistä suurempiin korjauksiin. Autosi parissa työskentelee autoalan koulutuksen saanut ammattimekaanikko, joka noudattaa työssään Fixus-ketjun asettamia laatukriteereitä, joiden täyttymistä myös jatkuvasti valvotaan ketjun toimesta.

Saat tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille tietysti takuun. Asioiminen on helppoa ja yksinkertaista, aloita klikkaamalla itsesi ajanvaraukseen!

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Fiat huolto ja Fiat korjaus. Lisäksi saatavillasi ovat tuulilasin ja peltivaurioiden korjaukset sekä rengaspalvelut.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja ohjelmistopäivitykset määräaikaishuollon yhteydessä

Myös sähköisten huoltokirjojen käyttö onnistuu RJV Autohuollossa.

Käytännössä autokohtaisesti tarvittavat merkinnät tehdään autonvalmistajien portaalin sähköisiin huoltokirjohin. Autojen ohjelmapäivitykset voidaan suorittaa ottamalla yhteys autonvalmistajan portaaliin esimerkiksi PassThru -toiminnon avulla, joka mahdollistaa automallikohtaisten ohjelmapäivitysten suorittamisen autoon.

Ohjelmapäivityksissä voi olla esimerkiksi virheiden korjausta, turvallisuuteen, taloudellisuuteen tai mukavuuteen vaikuttavia ohjelman muutoksia.

Suorita uuden auton määräaikaishuolto RJV autohuollossa ja takuu säilyy

Auton takuu ei pakota omistajaa huollattamaan autoaan merkkikorjaamossa.

EU-ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisesti auton takuu säilyy, kunhan määräaikaishuolto tehdään noudattaen autonvalmistajan merkin ja mallin mukaista huolto-ohjeistusta.

Suomessa eräät autojen maahantuojat ovat määritelleet lisänä huolto-ohjelmaan vaadittavan Suomen olosuhteet. RJV Autohuollon huolto- ja korjausohjelmissa on käytössä kaikkien valmistajien huolto-ohjelmat. Herttoniemen toimipisteessä on lukuisia automerkkikohtaisia testauslaitteistoja ja -ohjelmia.

Jotta auton takuu jatkuisi katkeamattomana, huolto-osina on käytettävä alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Fixus-ketjussa käytetyistä alkuperäisistä tuotemerkeistä mainittakoon esimerkiksi Bosch, Hengst, Mahle, KYB, Continental, NGK ja Ferodo.
Moottorin voiteluun korjaamoillamme on käytössä hyväksytysti laatuluokitetut voiteluaineet esimerkiksi Nesteeltä, Liqui Molylta ja Ardecalta.