Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Honda huolto

Soichiro Honda aloitti männänrenkaiden valmistamisesta. Siitä sai alkunsa yritys, joka on nyt yksi suurimmista moottorinvalmistajista. Mikäli etsit Hondasi huoltavaa tai korjaavaa ammattilaista, olet juuri oikealla sivulla.

RJV:llä ollaan ylpeitä laajasta osaamisesta auton merkistä riippumatta, mikä näkyy kykynä palvella monipuolisesti kaikkia asiakkaita – myös sinua. Voit huoletta tuoda Hondasi Herttoniemeen huoltoon tai korjaukseen. Täällä työnjohto keskittyy palvelemaan sinua, ja ammattitaitoiset mekaanikot keskittyvät autoosi. On kyseessä sitten pieni tai suuri toimenpide, niin se tehdään aina Fixus-ketjun laatukriteereitä noudattaen.

Tehtyyn työhön ja käyttämiimme varaosiin sisältyy luonnollisesti takuu. Miksi antaisit autoasioiden viedä aikaasi tämän enempään? Klikkaa ja varaa aika!

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Honda huolto ja Honda korjaus. Lisäksi saatavillasi ovat tuulilasin ja peltivaurioiden korjaukset. Tarjoamme myös sijaisautopalvelua.