Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Hyundai autohuolto | Helsinki

Etsitkö Hyundaillesi sopivaa huoltoa tai korjaamoa Herttoniemen alueelta?

Saavuit juuri etsimällesi sivulle! Herttoniemen yritysalueella sijaitseva RJV Autohuolto vastaa Hyundaisi huoltoon ja korjauksiin liittyvistä asioista ammattimaisella otteella.

Tapana on palvella ihmistä ja huoltaa autoa niin, että asiakkuus säilyy, vaikka autot joskus vaihtuisivatkin. RJV:llä ollaan ylpeitä kyvystä palvella erimerkkisten autojen omistajia, ja mekaanikkojen monipuolisten taustojen ansiosta myös merkkikohtaista asiantuntemusta on esimerkiksi Hyundaista.

Voit luottaa siihen, että saat teetettyä autollesi sekä pienet huollot että suuretkin korjaustoimenpiteet tehokkaasti ja Fixus-ketjun tiukkoja laatukriteereitä noudattaen.

Tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille saat myös takuun.

RJV Autohuolto kuuluu Suomen suurimpaan Fixus -autohuoltoketjuun ja huolto- ja korjausohjelmamme käyttävät autonvalmistajien automerkkikohtaisia huolto-ohjelmia. Määräaikaishuollon yhteydessä voimme käyttää autosi myös haluttaessa katsastuksessa tai suorittaa myös muita huoltotoimenpiteitä, kuten ilmastointihuolto.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja ohjelmistopäivitykset määräaikaishuollon yhteydessä

Myös sähköisten huoltokirjojen käyttö onnistuu RJV Autohuollossa.

Käytännössä autokohtaisesti tarvittavat merkinnät tehdään autonvalmistajien portaalin sähköisiin huoltokirjohin. Autojen ohjelmapäivitykset voidaan suorittaa ottamalla yhteys autonvalmistajan portaaliin esimerkiksi PassThru -toiminnon avulla, joka mahdollistaa automallikohtaisten ohjelmapäivitysten suorittamisen autoon.

Ohjelmapäivityksissä voi olla esimerkiksi virheiden korjausta, turvallisuuteen, taloudellisuuteen tai mukavuuteen vaikuttavia ohjelman muutoksia.

Suorita uuden auton määräaikaishuolto RJV autohuollossa ja takuu säilyy

Auton takuu ei pakota omistajaa huollattamaan autoaan merkkikorjaamossa.

EU-ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisesti auton takuu säilyy, kunhan määräaikaishuolto tehdään noudattaen autonvalmistajan merkin ja mallin mukaista huolto-ohjeistusta.

Suomessa eräät autojen maahantuojat ovat määritelleet lisänä huolto-ohjelmaan vaadittavan Suomen olosuhteet. RJV Autohuollon huolto- ja korjausohjelmissa on käytössä kaikkien valmistajien huolto-ohjelmat. Herttoniemen toimipisteessä on lukuisia automerkkikohtaisia testauslaitteistoja ja -ohjelmia.

Jotta auton takuu jatkuisi katkeamattomana, huolto-osina on käytettävä alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Fixus-ketjussa käytetyistä alkuperäisistä tuotemerkeistä mainittakoon esimerkiksi Bosch, Hengst, Mahle, KYB, Continental, NGK ja Ferodo.
Moottorin voiteluun korjaamoillamme on käytössä hyväksytysti laatuluokitetut voiteluaineet esimerkiksi Nesteeltä, Liqui Molylta ja Ardecalta.