Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Mercedes-Benz huolto

Monimerkkikorjaamo RJV Autohuolto on Mercedes-Benz huoltosi ja korjaamosi Helsingin Herttoniemessä.

Mercedeksesi huolletaan ja korjataan RJV Autohuollolla ammattimaisesti ja luotettavasti Fixus-ketjun tarkkoja standardeja noudattaen. Herttoniemen RJV:ltä saat Mersullesi kaikki tarvittavat työt kilpailukykyisin hinnoin öljynvaihdoista ja jarruremonteista aina moottorinkorjauksiin.

Kuten varmasti tiedät, hyvin pidetty auto säilyttää arvonsa aina paremmin kuin laiminlyöty, minkä lisäksi huollossa voidaan havaita ja korjata mahdolliset alkavat viat hyvissä ajoin ennen kuin mitään suurempaa vahinkoa pääsee tapahtumaan.

Saat tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille takuun. Pääset ajanvaraukseen klikkaamalla tästä.

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Mercedes-Benz huolto ja korjaus sekä lisäksi peltivaurioiden korjaukset, tuulilasin vaihdot, rengaspalvelut ja sijaisautopalvelu.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja ohjelmistopäivitykset määräaikaishuollon yhteydessä

Myös sähköisten huoltokirjojen käyttö onnistuu RJV Autohuollossa.

Käytännössä autokohtaisesti tarvittavat merkinnät tehdään autonvalmistajien portaalin sähköisiin huoltokirjohin. Autojen ohjelmapäivitykset voidaan suorittaa ottamalla yhteys autonvalmistajan portaaliin esimerkiksi PassThru -toiminnon avulla, joka mahdollistaa automallikohtaisten ohjelmapäivitysten suorittamisen autoon.

Ohjelmapäivityksissä voi olla esimerkiksi virheiden korjausta, turvallisuuteen, taloudellisuuteen tai mukavuuteen vaikuttavia ohjelman muutoksia.

Suorita uuden auton määräaikaishuolto RJV autohuollossa ja takuu säilyy

Auton takuu ei pakota omistajaa huollattamaan autoaan merkkikorjaamossa.

EU-ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisesti auton takuu säilyy, kunhan määräaikaishuolto tehdään noudattaen autonvalmistajan merkin ja mallin mukaista huolto-ohjeistusta.

Suomessa eräät autojen maahantuojat ovat määritelleet lisänä huolto-ohjelmaan vaadittavan Suomen olosuhteet. RJV Autohuollon huolto- ja korjausohjelmissa on käytössä kaikkien valmistajien huolto-ohjelmat. Herttoniemen toimipisteessä on lukuisia automerkkikohtaisia testauslaitteistoja ja -ohjelmia.

Jotta auton takuu jatkuisi katkeamattomana, huolto-osina on käytettävä alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Fixus-ketjussa käytetyistä alkuperäisistä tuotemerkeistä mainittakoon esimerkiksi Bosch, Hengst, Mahle, KYB, Continental, NGK ja Ferodo.
Moottorin voiteluun korjaamoillamme on käytössä hyväksytysti laatuluokitetut voiteluaineet esimerkiksi Nesteeltä, Liqui Molylta ja Ardecalta.