Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Saab huolto

Tervetuloa Herttoniemen RJV Autohuoltoon! Täältä sitä saa autoileva ihminen kaikki palvelut, joita toimiva auto edellyttää.

Jokaisella mekaanikolla on hieman erilainen työhistoria, jonka ansiosta esimerkiksi Saabista on kertynyt erityisosaamista. Kun korjaamohallista löytyy merkkikohtaista osaamispääomaa, niin mahdolliset merkkikohtaiset tyyppiviatkin saadaan ratkotuksi.

Voit huoletta jättää autohuolesi meidän hoidettavaksi. Ammattimekaanikoilta luonnistuvat pienet ja suuretkin toimenpiteet sujuvasti. Saabistasi huolehditaan Fixus-ketjun asettamien tarkkojen laatukriteereiden mukaisesti.

Myönnämme takuun tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille. Mitä nopeammin varaat itsellesi ajan, sitä nopeammin autohuolesi ovat poissa päiväjärjestyksestä. Tästä klikkaamalla pääset sähköiseen ajanvaraukseen.

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Saab huolto ja Saab korjaus. Lisäksi saatavillasi ovat rengaspalvelut, vauriokorjaukset ja tuulilasin vaihdot sekä sijaisautopalvelu.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja ohjelmistopäivitykset määräaikaishuollon yhteydessä

Myös sähköisten huoltokirjojen käyttö onnistuu RJV Autohuollossa.

Käytännössä autokohtaisesti tarvittavat merkinnät tehdään autonvalmistajien portaalin sähköisiin huoltokirjohin. Autojen ohjelmapäivitykset voidaan suorittaa ottamalla yhteys autonvalmistajan portaaliin esimerkiksi PassThru -toiminnon avulla, joka mahdollistaa automallikohtaisten ohjelmapäivitysten suorittamisen autoon.

Ohjelmapäivityksissä voi olla esimerkiksi virheiden korjausta, turvallisuuteen, taloudellisuuteen tai mukavuuteen vaikuttavia ohjelman muutoksia.

Suorita uuden auton määräaikaishuolto RJV autohuollossa ja takuu säilyy

Auton takuu ei pakota omistajaa huollattamaan autoaan merkkikorjaamossa.

EU-ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisesti auton takuu säilyy, kunhan määräaikaishuolto tehdään noudattaen autonvalmistajan merkin ja mallin mukaista huolto-ohjeistusta.

Suomessa eräät autojen maahantuojat ovat määritelleet lisänä huolto-ohjelmaan vaadittavan Suomen olosuhteet. RJV Autohuollon huolto- ja korjausohjelmissa on käytössä kaikkien valmistajien huolto-ohjelmat. Herttoniemen toimipisteessä on lukuisia automerkkikohtaisia testauslaitteistoja ja -ohjelmia.

Jotta auton takuu jatkuisi katkeamattomana, huolto-osina on käytettävä alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Fixus-ketjussa käytetyistä alkuperäisistä tuotemerkeistä mainittakoon esimerkiksi Bosch, Hengst, Mahle, KYB, Continental, NGK ja Ferodo.
Moottorin voiteluun korjaamoillamme on käytössä hyväksytysti laatuluokitetut voiteluaineet esimerkiksi Nesteeltä, Liqui Molylta ja Ardecalta.