Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Saab huolto

Tervetuloa Herttoniemen RJV Autohuoltoon! Täältä sitä saa autoileva ihminen kaikki palvelut, joita toimiva auto edellyttää.

Jokaisella mekaanikolla on hieman erilainen työhistoria, jonka ansiosta esimerkiksi Saabista on kertynyt erityisosaamista. Kun korjaamohallista löytyy merkkikohtaista osaamispääomaa, niin mahdolliset merkkikohtaiset tyyppiviatkin saadaan ratkotuksi.

Voit huoletta jättää autohuolesi meidän hoidettavaksi. Ammattimekaanikoilta luonnistuvat pienet ja suuretkin toimenpiteet sujuvasti. Saabistasi huolehditaan Fixus-ketjun asettamien tarkkojen laatukriteereiden mukaisesti.

Myönnämme takuun tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille. Mitä nopeammin varaat itsellesi ajan, sitä nopeammin autohuolesi ovat poissa päiväjärjestyksestä. Tästä klikkaamalla pääset sähköiseen ajanvaraukseen.

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Saab huolto ja Saab korjaus. Lisäksi saatavillasi ovat rengaspalvelut, vauriokorjaukset ja tuulilasin vaihdot sekä sijaisautopalvelu.