Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Seat huolto

Helsingin Herttoniemessä toimiva RJV Autohuolto on Seatin tunteva huolto ja korjaamo.

Saat RJV:ltä laadukasta palvelua siistissä töiden vastaanottotilassa. Autosi huollot ja korjaukset suoritetaan ammattimekaanikkojen toimesta hyvin hoidetussa korjaamohallissa. Meillä asiakkaat näkevät töiden vastaanotosta suoraan korjaamohalliin.

Seat on osa Volkswagen-konsernia. Voit oikeastaan löytää VW-merkin monestakin autosi moottoritilassa olevasta osasta. Suomen teillä liikkuu varsin paljon VW-konsernin autoja, joten monimerkkikorjaamona RJV:llä on erittäin paljon kokemusta kyseisen konsernin ajoneuvoista.

RJV:llä hoituvat vuosihuolto, määräaikaishuolto, vianetsintä ja korjaus sekä erilaiset oheistoimenpiteet, kuten lohkolämmittimen asennukset. Työt tehdään niin asiakaspalvelussa kuin hallinkin puolella aina tiettyjen laatukriteereiden mukaisesti.

Saat takuun kaikelle tehdylle työlle ja varaosille. Varaa aika netissä tästä!

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Seat huolto ja Seat korjaus. Lisäksi saatavillasi ovat rengaspalvelut, vauriokorjaukset ja tuulilasin vaihdot sekä sijaisautopalvelu.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja ohjelmistopäivitykset määräaikaishuollon yhteydessä

Myös sähköisten huoltokirjojen käyttö onnistuu RJV Autohuollossa.

Käytännössä autokohtaisesti tarvittavat merkinnät tehdään autonvalmistajien portaalin sähköisiin huoltokirjohin. Autojen ohjelmapäivitykset voidaan suorittaa ottamalla yhteys autonvalmistajan portaaliin esimerkiksi PassThru -toiminnon avulla, joka mahdollistaa automallikohtaisten ohjelmapäivitysten suorittamisen autoon.

Ohjelmapäivityksissä voi olla esimerkiksi virheiden korjausta, turvallisuuteen, taloudellisuuteen tai mukavuuteen vaikuttavia ohjelman muutoksia.

Suorita uuden auton määräaikaishuolto RJV autohuollossa ja takuu säilyy

Auton takuu ei pakota omistajaa huollattamaan autoaan merkkikorjaamossa.

EU-ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisesti auton takuu säilyy, kunhan määräaikaishuolto tehdään noudattaen autonvalmistajan merkin ja mallin mukaista huolto-ohjeistusta.

Suomessa eräät autojen maahantuojat ovat määritelleet lisänä huolto-ohjelmaan vaadittavan Suomen olosuhteet. RJV Autohuollon huolto- ja korjausohjelmissa on käytössä kaikkien valmistajien huolto-ohjelmat. Herttoniemen toimipisteessä on lukuisia automerkkikohtaisia testauslaitteistoja ja -ohjelmia.

Jotta auton takuu jatkuisi katkeamattomana, huolto-osina on käytettävä alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Fixus-ketjussa käytetyistä alkuperäisistä tuotemerkeistä mainittakoon esimerkiksi Bosch, Hengst, Mahle, KYB, Continental, NGK ja Ferodo.
Moottorin voiteluun korjaamoillamme on käytössä hyväksytysti laatuluokitetut voiteluaineet esimerkiksi Nesteeltä, Liqui Molylta ja Ardecalta.