Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Seat huolto

Helsingin Herttoniemessä toimiva RJV Autohuolto on Seatin tunteva huolto ja korjaamo.

Saat RJV:ltä laadukasta palvelua siistissä töiden vastaanottotilassa. Autosi huollot ja korjaukset suoritetaan ammattimekaanikkojen toimesta hyvin hoidetussa korjaamohallissa. Meillä asiakkaat näkevät töiden vastaanotosta suoraan korjaamohalliin.

Seat on osa Volkswagen-konsernia. Voit oikeastaan löytää VW-merkin monestakin autosi moottoritilassa olevasta osasta. Suomen teillä liikkuu varsin paljon VW-konsernin autoja, joten monimerkkikorjaamona RJV:llä on erittäin paljon kokemusta kyseisen konsernin ajoneuvoista.

RJV:llä hoituvat vuosihuolto, määräaikaishuolto, vianetsintä ja korjaus sekä erilaiset oheistoimenpiteet, kuten lohkolämmittimen asennukset. Työt tehdään niin asiakaspalvelussa kuin hallinkin puolella aina tiettyjen laatukriteereiden mukaisesti.

Saat takuun kaikelle tehdylle työlle ja varaosille. Varaa aika netissä tästä!

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Seat huolto ja Seat korjaus. Lisäksi saatavillasi ovat rengaspalvelut, vauriokorjaukset ja tuulilasin vaihdot sekä sijaisautopalvelu.