Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Skoda huolto

Onko sinulla insinööri Emil Skodan lahja maailmalle, mikä kaipaisi nyt huoltoa tai kenties korjausta? Saavuit juuri etsimällesi sivulle! RJV Autohuolto sijaitsee Herttoniemen yritysalueella ja vastaa tarpeisiisi ammattimaisella otteellaan.

Tapana on palvella ihmistä ja huoltaa autoa. Uskomme, että tämän takia monet asiakkaat jatkavat asiointia meillä, vaikka auto tai automerkki vaihtuisikin välillä.

Vaikka RJV on monimerkkikorjaamo, niin mekaanikkojen erilaisista taustoista johtuen myös erityisosaamista löytyy esimerkiksi Volkswagen Groupin autoista, kuten Skodista. RJV:llä onnistuvat Skodan huolto ja suuremmatkin korjaukset.

Saat tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille aina takuun. Tuo Skoda sen ansaitsemaan osaavaan huoltoon, aloita varaamalla aika sähköisellä ajanvarauslomakkeella. Voit myös soittaa, tulla käymään tai lähettää sähköpostia.

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Skoda huolto ja Skoda korjaus. Lisäksi saatavillasi ovat rengaspalvelut, vauriokorjaukset ja tuulilasin vaihdot sekä sijaisautopalvelu.