Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Skoda huolto

Onko sinulla insinööri Emil Skodan lahja maailmalle, mikä kaipaisi nyt huoltoa tai kenties korjausta? Saavuit juuri etsimällesi sivulle! RJV Autohuolto sijaitsee Herttoniemen yritysalueella ja vastaa tarpeisiisi ammattimaisella otteellaan.

Tapana on palvella ihmistä ja huoltaa autoa. Uskomme, että tämän takia monet asiakkaat jatkavat asiointia meillä, vaikka auto tai automerkki vaihtuisikin välillä.

Vaikka RJV on monimerkkikorjaamo, niin mekaanikkojen erilaisista taustoista johtuen myös erityisosaamista löytyy esimerkiksi Volkswagen Groupin autoista, kuten Skodista. RJV:llä onnistuvat Skodan huolto ja suuremmatkin korjaukset.

Saat tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille aina takuun. Tuo Skoda sen ansaitsemaan osaavaan huoltoon, aloita varaamalla aika sähköisellä ajanvarauslomakkeella. Voit myös soittaa, tulla käymään tai lähettää sähköpostia.

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Skoda huolto ja Skoda korjaus. Lisäksi saatavillasi ovat rengaspalvelut, vauriokorjaukset ja tuulilasin vaihdot sekä sijaisautopalvelu.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja ohjelmistopäivitykset määräaikaishuollon yhteydessä

Myös sähköisten huoltokirjojen käyttö onnistuu RJV Autohuollossa.

Käytännössä autokohtaisesti tarvittavat merkinnät tehdään autonvalmistajien portaalin sähköisiin huoltokirjohin. Autojen ohjelmapäivitykset voidaan suorittaa ottamalla yhteys autonvalmistajan portaaliin esimerkiksi PassThru -toiminnon avulla, joka mahdollistaa automallikohtaisten ohjelmapäivitysten suorittamisen autoon.

Ohjelmapäivityksissä voi olla esimerkiksi virheiden korjausta, turvallisuuteen, taloudellisuuteen tai mukavuuteen vaikuttavia ohjelman muutoksia.

Suorita uuden auton määräaikaishuolto RJV autohuollossa ja takuu säilyy

Auton takuu ei pakota omistajaa huollattamaan autoaan merkkikorjaamossa.

EU-ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisesti auton takuu säilyy, kunhan määräaikaishuolto tehdään noudattaen autonvalmistajan merkin ja mallin mukaista huolto-ohjeistusta.

Suomessa eräät autojen maahantuojat ovat määritelleet lisänä huolto-ohjelmaan vaadittavan Suomen olosuhteet. RJV Autohuollon huolto- ja korjausohjelmissa on käytössä kaikkien valmistajien huolto-ohjelmat. Herttoniemen toimipisteessä on lukuisia automerkkikohtaisia testauslaitteistoja ja -ohjelmia.

Jotta auton takuu jatkuisi katkeamattomana, huolto-osina on käytettävä alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Fixus-ketjussa käytetyistä alkuperäisistä tuotemerkeistä mainittakoon esimerkiksi Bosch, Hengst, Mahle, KYB, Continental, NGK ja Ferodo.
Moottorin voiteluun korjaamoillamme on käytössä hyväksytysti laatuluokitetut voiteluaineet esimerkiksi Nesteeltä, Liqui Molylta ja Ardecalta.