Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

Volvo huolto

Etsitkö huoltamoa tai korjaamoa Volvollesi Herttoniemen alueelta? RJV Autohuolto on Herttoniemen yritysalueella sijaitseva monimerkkikorjaamo. Työntekijöiden erilaisten taustojen ja työhistorian ansiosta RJV:llä on merkkikohtaista erityisosaamista esimerkiksi Volvoista.

RJV:llä työnjako on selvä ja asiakkaan kannalta paras: työnjohto palvelee sinua asiakkaana, jolla on autoonsa liittyvä tarve, ja mekaanikot puolestaan keskittyvät autoosi. Fixus-ketjun tiukat laatukriteerit varmistavat, että työnjälki on aina tasalaatuista ja huolellisesti tehtyä niin asiakaspalvelun kuin korjaamohallinkin puolella. Kaikki toimenpiteen on mahdollista toteuttaa vuotuisista öljynvaihdoista suurempiin korjauksiin.

Tehtyyn työhön ja käyttämiimme varaosiin sisältyy luonnollisesti takuu. Miksi antaisit autoasioiden viedä aikaasi tämän enempään? Klikkaa ja varaa aika!

RJV Autohuolto on Fixus-ketjuun kuuluva helsinkiläinen autohuolto ja autokorjaamo Herttoniemen autokeskittymässä. Yrityksen palveluihin kuuluvat Volvo huolto ja Volvo korjaus. Lisäksi saatavillasi ovat rengaspalvelut, vauriokorjaukset ja tuulilasin vaihdot sekä sijaisautopalvelu.