Varaa tästä aikasi huoltoon tai pyydä tarjous.

RJV Autohuolto Oy perustettiin vuonna 2007. Sitä ennen Risto Jumppasen perustama korjaamo oli toiminut vuosina 1996-2007 nimellä RJV-Auto & Konehuolto Oy.

Herttoniemen RJV Autohuollon toiminnan käynnistimme joulukuussa 2008. Fixus-ketjuun liityimme heti seuraava vuonna.

Uusi korjaamo sai heti hyvän vastaanoton. Ensimmäisen toimintavuoden jälkeen työllistimme itseni lisäksi jo kolme ammattilaista. Nykyisin palvelemme asiakkaita 13 ammattilaisen voimin.

Hyvä huoltokorjaamo on mielestämme sellainen, jossa asiakaspalvelu on ykkösasia.

Pidämme kiinni lupauksistamme. Meille on kunnia-asia, että tilamme ovat siistit ja homma toimii. Hinnan ja laadun suhteen pitää olla hyvä.

Tässä olemme onnistuneet ilmeisen hyvin, sillä meillä on paljon pitkiä asiakassuhteita. Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme.

Vuonna 2015 myös Espoon RJV Autohuollon toiminta siirrettiin Herttoniemeen. Iloksemme olemme huomanneet, että espoolaiset asiakkaat ajavat nyt pitkänkin matkan takaa meille Herttoniemeen huoltoon, koska täällä toimivat ne tutut ja luotettavat henkilöt.

Suuri osa henkilöstöstämme onkin ollut mukana jo toiminnan alkuvuosista lähtien. Asiakaspalvelu toimii mielestämme parhaiten silloin, kun on hyvä työilmapiiri ja ydinporukka pysyy pitkälti samana.

Asiakaspalvelua vankalla autoalan kokemuksella

Oman tieni autokorjaamoyrittäjäksi voi sanoa alkaneen jo kouluvuosina. Mopot ja pienkoneet kiinnostivat ja niiden parissa tuli maalla vietettyä aikaa. Isäni oli peltiseppä, ja omassa hallissamme sain touhuta mopojen, pienkoneiden ja autojen kanssa.

Autopuolen koulutuksen ja armeijan jälkeen aloitin mekaanikon työt Bilian merkkikorjaamossa Volvojen ja Renaultien parissa. Tehtävänimikkeinä olivat esimerkiksi omamekaanikko, pikahuoltomekaanikko ja palveluautomekaanikko.

Kymmenen vuoden merkkikorjaamokokemuksen jälkeen siirryin RJV Autohuollon yrittäjäksi tänne Herttoniemeen.

Nyt olen toiminut alalla jo yli 20 vuotta. On ollut mukava huomata, että missään vaiheessa autoala ei ole jämähtänyt paikoilleen. Koko ajan saa ja pitää opetella uutta. Viime vuosina autojen päästöarvot ovat kiristyneet ja tarkentuneet entisestään. Erilaisten hybridien ja täyssähköautojen määrä kasvaa.

On hyvä, että kehitys jatkuu ja siksi pidämme ammattitaitomme ajan hermolla. Kouluttaudumme jatkuvasti sekä polttomoottoriautojen, hybridien että täyssähköautoautojen tekniikkaa silmällä pitäen. Fixus-korjaamoiden yhteistyö, tiedon jakaminen ja koulutukset varmistavat, että kaikille automalleille on jatkossakin riippumaton korjaamoketjuvaihtoehto.

Itse pidän omia asentajan taitojani yllä myös toimimalla vapaa-aikanani Top Fuel -kuninkuusluokan kiihdytysautojen parissa huoltomekaanikkona.

Tervetuloa asiantuntevaan RJV Autohuoltoon!

Terveisin

Tero Kolunsarka, RJV Autohuollon yrittäjä

Takuuvarma autokorjaamo

Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Noudatamme tiukkoja laatukriteereitä niin korjaustyössä kuin käyttämissämme varaosissa. Annamme takuun kaikelle tekemällemme työlle.

Tarkastettu autokorjaamo

RJV Autohuollolle myönnettiin tarkastetun korjaamon status joulukuussa 2009.

Autonomistaja haluaa varmuuden siitä, että viedessään auton korjaamolle hän saa sen asianmukaisesti huollettuna ja korjattuna sovittuun hintaan ja että siinä käytetyt tai hänen itse hankkimansa varaosat ovat sekä laadultaan että hinnaltaan autoon soveltuvat.
Suomessa näitä asioita on perustettu tarkastamaan Autoalan Laatuyhdistyksen Ruotsin malliin perustuva tarkastettu korjaamo- ja autovaraosaliikejärjestelmä.

Yhteistyökorjaamomme

Espoossa Suomenojan Autohuolto Oy
Konalassa Malminkartanon Autohuolto Oy
Tapanilassa Mosan Autohuolto Oy
Vantaalla Vantaanportin Autohuolto Oy